Translate

Trivia - Tiger Woods

This Tiger Woods trivia quiz has 12 multiple-choice questions. Answers can be found at the end of the quiz. Enjoy. 
1. Tiger Woods’ former wife Elin Nordegren was from which European country?
a) Norway b) Denmark c) Sweden d) Switzerland e) Germany

2. Tiger Woods has had a lot of success at the Augusta National. How many times has Woods won the Masters tournament?
a) 3 b) 4 c) 5 d) Less than 3 e) More than 5

3. Woods’ first name (Tiger) was inspired by ________.
a) The Detroit Tigers (baseball team)
b) A real life tiger
c) His father’s comrade in the Vietnam War
d) None of the above

4. What year did Tiger Woods officially become a professional golfer?
a) 1996 b) 1997 c) 1998 d) 1999 e) 2000

5. Which of these caddie greats was the first to work with Tiger Woods?
a) Steve Williams b) Billy Foster c) Mike Cowan d) Alfie Fyles 

6. The 1997 Masters tournament was Tiger Woods’ first major win. What was his margin of victory?
a) 8 b) 9 c) 10 d) 11 e) 12

7. Tiger Woods is the only golfer in history to have won this prestigious tournament three consecutive times.
a) U.S. Amateur Public Links
b) U.S. Amateur championship
c) The Masters
d) The Open championship
e) The PGA championship

8. Tiger Woods’ mother, Kultida Woods, is originally from what country?
a) Vietnam b) Thailand c) China d) Korea e) Japan

9. Tiger Woods appeared in series of Gillette commercials co-starring with two other sporting greats. Who were the other two stars?
a) Roger Federer, Kobe Bryant 
b) Christiano Ronaldo, Michael Jordan 
c) Thierry Henry, Roger Federer 
d) Michael Jordan, Thierry Henry 

10. How many PGA Tour victories has Tiger Woods accumulated?
a) Less than 70 b) Between 70 and 77 c) More than 77

11. In a recent high-profile interview, Tiger Woods revealed that he has been a long-time practitioner of this religion. 
a) Christianity b) Islam c) Hinduism d) Judaism e) Buddhism 

12. True or False. Tiger Woods often cites his father, Earl Woods, as his most important mentor and inspiration. 

Answer Key:
1)c 2)b 3)c 4)a 5)c 6)e 7)b 8)b 9)c 10)c 11)e 12)True

Classifications
Master - 12 correct answers
Expert - 10 to 11 correct answers
Intermediate - 7 to 9 correct
Beginner - 4 to 6 correct
Novice - Less than 4 correct

No comments:

Post a Comment

About the site