Trivia - Christmas

This Christmas trivia quiz features 12 fun multiple-choice questions. Answers can be found at the end of the quiz. Enjoy and share them with friends. 
1. Father Frost is which country’s version of Santa Claus?
a) Great Britain b) Denmark c) France d) Norway e) Russia

2. What gifts did the Three Wise Men give Baby Jesus?
a) Gold, silver, bronze
b) Gold, frankincense, mint oil
c) Gold, incense, myrrh
d) Gold, frankincense, myrrh

3. Who wrote the popular winter song "White Christmas"?
a) Bing Crosby b) Frank Sinatra c) Irving Berlin d) Multiple authors

4. According to the Bible, where was Jesus born?
a) Nazareth b) Jerusalem c) Bethlehem d) Rome

5. What is the name of Mr. Scrooge’s clerk in the holiday classic "A Christmas Carol"?
a) Jacob Marley b) Bob Cratchit c) Tom Ricketts d) None of these  

6. The French cake Buche de Noel takes the shape of a ________.
a) Christmas tree b) Winter house c) Santa sleigh d) Yule log e) Candy cane

7. How many swans are there in the song "Twelve Days of Christmas"?
a) 7 b) 8 c) 9 d) 10 e) 13

8. Which year did the first Christmas truce take place?
a) 1908 b) 1914 c) 1915 d) 1937 e) 1945

9. Who played George Bailey’s (James Steward) guardian angel in the classic Christmas movie "It’s a Wonderful Life"?
a) Thomas Mitchell b) Lionel Barrymore c) Henry Travers d) Frank Faylen 

10. By definition, which of the following is NOT a Christmas carol?
a) Blue Christmas  
b) Past Three O'Clock  
c) Ding Dong Merrily on High  
d) O Holy Night  
e) Silent Night

11. Which of the following countries and territories does NOT officially observe Christmas as a public holiday? 
a) Hong Kong b) South Korea c) Japan d) Cuba

12. What is the date of the Russian Christmas (orthodox) on the Western calendar?
a) December 25 b) December 29 c) January 7 d) January 15  

Answer Key:
1)e 2)d 3)c 4)c 5)b 6)d 7)a 8)b 9)c 10)a 11)c 12)c

Classifications
Master - 12 correct answers
Expert - 10 to 11 correct answers
Intermediate - 7 to 9 correct answers
Beginner - 4 to 6 correct answers
Novice - Less than 4